Gewonde man op dak van schuurtje, verdachte gearresteerd in woning Beresteyn Goedereede

Date:

Deel bericht:

In Goedereede hebben politie, brandweer en MMT gereageerd op een melding van een mogelijk steekincident om 20.00 uur. Een man op het dak van een schuurtje aan de Beresteyn vertoonde bij aankomst een verwonding aan zijn hals. Hij is aanspreekbaar en de brandweer moest eraan te pas komen om hem van het dak te halen.

De reden van zijn aanwezigheid op het dak en de oorzaak van zijn verwonding, was op dat moment nog onduidelijk. Een speciaal politieteam haalde de man van het dak, waarna ambulancepersoneel hem naar het ziekenhuis heeft gebracht.

- Advertisement -

Na de evacuatie van de gewonde man is het onderzoek verplaatst naar een woning aan de Stove in Goedereede. Daar is dezelfde avond door een arrestatieteam een man gearresteerd op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het steekincident. Voor getuigen en informatie belt u 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rietbrand geblust met vuurzwepen in Goedereede

Goedereede - In natuurgebied de Kwade Hoek langs het Haveneind in Goedereede heeft woensdagmorgen een buitenbrand gewoed. Door...

Tien gewonden bij ongeval op N57 bij Goedereede

Goedereede - Op de provinciale weg N57 bij Goedereede heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden, waarbij tien gewonden zijn...

Persoon ernstig gewond na ongeluk Damweg – N57 Goedereede

Goedereede - Zondagmorgen 21 juli rond 0.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Damweg - N57...

Ruim 200 verwaarloosde konijnen in beslag genomen bij fokker Centrum Ede

Ede - Vrijdag 1 februari is bekend geworden dat ruim tweehonderd verwaarloosde konijnen in beslag zijn genomen...