Zeer grote brand in parkeergarage Brede Hilledijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In een parkeergarage aan de Brede Hilledijk in Rotterdam hebben rond 02.50 uur in de nacht drie auto’s in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een enorme rookontwikkeling. Deze trok omhoog aan de buitenzijde van een appartementencomplex.

De brandweer schaalde op naar zeer grote brand om voldoende mankracht en materieel ter plaatse te krijgen. De brand zelf werd door de brandweer vrij snel geblust. De schade is echter gigantisch. Vanwege de rookontwikkeling ging de brandweer langs de deuren, ongeveer 100 mensen verlieten zelf hun huis en werden opgevangen op het politiebureau Rijnhaven.

- Advertisement -

De veiligheidsregio meldt dat op één woning na, alle bewoners weer terug naar huis konden. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, de politie sluit brandstichting nog niet uit.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...