Zes aanhoudingen na vondst van drugslab Zinkweg Oud-Beijerland

Date:

Deel bericht:

Oud-Beijerland – Na een tip is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Zinkweg in Oud-Beijerland een drugslab gevonden. Zes mannen zijn aangehouden.

De politie ontving vrijdagavond een tip dat er mogelijk in een pand aan de Zinkweg in Oud-Beijerland een drugslab zou zitten. Agenten die naar aanleiding van deze tip naar het pand gingen, zagen een auto wegrijden met daarin twee mannen. Op de Oud-Cromstrijensedijk Westzijde in Klaaswaal zijn deze mannen aangehouden. In de auto zaten een 64-jarige Belg en een 25-jarige man uit Veldhoven.

- Advertisement -

Vervolgens is door het arrestatieteam een instap gedaan in de loods op de Zinkweg. Tijdens de instap probeerden twee mannen weg te vluchten. Eén kon ter plekke worden aangehouden, de andere ontkwam, maar is korte tijd later alsnog aangehouden toen hij stond te liften langs de N217.
In de woning behorend bij de loods waren nog twee mannen aanwezig. Ook zij zijn in het kader van nader onderzoek aangehouden.

De liftende man die werd aangehouden langs de N217 is een 27-jarige man uit Somalië. De aanhoudingen bij de loods en woning betroffen een 35-jarige man uit Maasdam, een 31-jarige man uit Oud-Beijerland en een man waarvan de identiteit onbekend is.

in de loods werd inderdaad een in werking zijnd drugslab gevonden. De loods stond vol grondstoffen en apparatuur voor de productie van synthetische drugs. Met behulp van specialistische bedrijven wordt het drugslab ontmanteld. De politie doet nader onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...