Vreugdevuren op Haagse stranden eerder ontstoken vanwege slechte weersverwachting tijdens jaarwisseling

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Vanwege de weersverwachting tijdens de jaarwisseling worden de vreugdevuren op de stranden van Scheveningen en Duindorp al zaterdagavond 30 december ontstoken. 

De jaarwisseling zal onstuimig worden. Er wordt harde wind verwacht en gaat dat waarschijnlijk gepaard met neerslag. Ook kan het gaan onweren. Al met al niet de beste omstandigheden voor een hoop evenementen die tijdens oud en nieuw moeten plaatsvinden.

- Advertisement -

In Rotterdam is er nog onzekerheid over de vuurwerkshow bij de Erasmusbrug. Er zijn ook al gemeenten waar wel een besluit is gevallen. Zo is in Waddinxveen besloten de vuurwerkshow daar niet te laten doorgaan.

Vreugdevuren
In Den Haag is besloten om de vreugdevuren op de stranden van Scheveningen en Duindorp daarom zaterdagavond al te ontsteken. Hoewel het bewolkt is, blijft het droog en zal het ook niet zo winderig zijn. Over de vuurwerkshow op de Hofvijver is nog geen besluit genomen. Wel zal daar, of het vuurwerk afgestoken kan worden of niet, tijdens het aftelmoment een laser- en lichtshow zijn.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politieachtervolging vanuit Den Haag eindigt in Capelle-Schollevaar

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Een politieachtervolging die begon in Den Haag eindigde vannacht op de Burgemeester Schalijlaan...

Politie raakt slaags met demonstranten, ministerie van OCW beklad

Den Haag - Donderdag 6 juni zijn er meermaals confrontaties ontstaan tussen agenten en pro-Palestijnse betogers in Den...

Vier nieuwe verdachten aangehouden voor Eritrese rellen in Den Haag

Den Haag - De Politie heeft vier nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de ongeregeldheden op de...

32- jarige Hagenees zwaargewond na schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht rond 03.00 uur vond er een schietpartij plaats op de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Een...