Man (27) gewond door steekpartij Dorpsweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van zaterdag 30 december op zondag 31 december is een 27-jarige man gewond geraakt bij een steekincident aan de Dorpsweg in Rotterdam. Dat gebeurde rond 02:00 uur ’s nachts. De politie doet onderzoek en zoekt de dader(s).

Het 27-jarige slachtoffer is een man uit het Noord-Brabantse Rijen. Het slachtoffer werd door een aantal mannen bedreigd, wat uitmondde in een worsteling. Daarbij werd de man gestoken. Hij was bij bewustzijn en aanspreekbaar, maar is voor zijn verwonding naar het ziekenhuis gebracht. Het letsel lijkt gelukkig enigszins mee te vallen. De politie heeft nog een zoekslag in de omgeving gemaakt, maar helaas leidde dat niet tot een aanhouding.

- Advertisement -

De politie doet onderzoek naar het incident en verzameld daarvoor camerabeelden uit de omgeving. Heeft u beelden uit de omgeving? Of heeft u iets gezien vannacht? Neem dan contact op met de politie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...