Politie treft voor 19,3 miljoen aan iPads en iPhones in loods Woerden

Date:

Deel bericht:

Woerden – De politie-inval van 7 januari jongstleden aan het Kattegat in Woerden heeft geleid tot een grote vangst van gestolen iPhones en iPads.

Op zondagavond 7 januari rond 21.00 uur reed een vrachtauto met oplegger een loods binnen aan het Kattegat in Woerden. De vracht, een grote hoeveelheid iPhones en iPads, werd eerder op de avond omstreeks 20:00 uur gestolen bij een bedrijf op Schiphol.

- Advertisement -

Toen de vrachtauto met trailer de loods eenmaal had bereikt kwam de politie snel in actie en viel de loods binnen met een arrestatieteam. Het resulteerde in de aanhouding van vier verdachten. Een vijfde verdachte sloeg op de vlucht en verstopte zich in een sloot bij een weiland langs de A12. Met inzet van de politiehelikopter kon deze verdachte ook door het arrestatieteam worden aangehouden.

Uit onderzoek bleek dat er voor 19,3 miljoen euro aan iPhones en iPads was gestolen. Hoe de diefstal bij het bedrijf op Schiphol heeft plaatsgevonden en wat de rollen van de aangehouden verdachten zijn, wordt op dit moment door de recherche onderzocht. De vijf verdachten zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijven langer in voorarrest.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Meeste distributiecentra niet meer geblokkeerd

Landelijk - Bij de meeste distributiecentra van supermarkten in het land vertrekken de boeren weer. Dit gaat in...

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg...

Gewonden na botsing op kruising Middellandlaan Woerden

Woerden - Op de Middellandlaan in Woerden heeft woensdagavond een forse aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Een bestelauto...