Twee doden in Drentse Weiteveen bij ‘geweldsincident’, verdachte (50) aangehouden

Date:

Deel bericht:

Landelijk – In het dorp Weiteveen (gemeente Emmen) zijn twee personen overleden bij een ‘geweldsincident’, zo laat de politie weten. Een 50-jarige man uit het naastgelegen Klazienaveen (gemeente Emmen) is aangehouden als verdachte.

De politie zegt rond 8.45 uur melding te hebben gekregen van een geweldsincident aan de Bargerweg in Weiteveen. Ter plaatse was er sprake van twee slachtoffers. Er werd een overleden persoon in een auto aangetroffen, evenals een overleden persoon iets verderop in de buurt van een woning.

- Advertisement -

De politie zegt dat er aanwijzingen zijn dat er is geschoten. Er is een plaats delict gemaakt en er wordt uitvoerig onderzoek gedaan. De omgeving is ruim afgezet. Er zijn geen verdere details vrijgegeven over de slachtoffers.

Aanhouding
De politie laat weten dat er een 50-jarige man uit Klazienaveen is aangehouden als verdachte. Verdere details over hem zijn niet bekendgemaakt.

Er circuleert een live-video die de mogelijke verdachte vanochtend zou hebben gemaakt. De video toont de hevig geëmotioneerde man aan die twee minuten langs praat en onder andere zegt “Jongens, er is iets heel ergs gebeurd” en verwacht in de gevangenis te belanden.

Verder vertelt de man over hoe hij jarenlang zou zijn getreiterd en lastiggevallen. De politie zou hem in de steek hebben gelaten, aldus de man in de video. Het is niet bevestigd of deze video daadwerkelijk door de aangehouden man is gemaakt.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer (23) gewond na schietpartij Adriaan Baasstraat Hoogeveen

Hoogeveen - oogeveen - Een 23-jarige man uit Rotterdam is afgelopen nacht gewond geraakt na een schietpartij in...

Man aangehouden voor dreiging met explosief in trein Emmen – Zwolle

Emmen - Vanochtend is een 21-jarige man uit Emmen aangehouden voor de dreiging met explosief in de trein...

Laat uw huisdier niet achter in een auto!

Als de temperatuur boven de 20 graden komt, wordt er al gewaarschuwd dat u uw huisdier niet in...

Automobiliste overleden bij ernstig verkeersongeval op de N372 bij de afslag Westeresch Roden

Roden - Bij een ernstig verkeersongeval op de N372 vlakbij de afslag Westeresch waren vier auto’s betrokken. Een...