Vermiste vrouw gevonden in kist in woning Zwijndrecht

Date:

Deel bericht:

Zwijndrecht – Een vermiste vrouw is zaterdagdagochtend 20 januari aangetroffen in een woning. Ze werd in slechte gezondheid gevonden in een kist op zolder. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Hulpdiensten waren vrijdagavond een zoekactie gestart na een melding van vermissing. Er werd onder andere met duikers gezocht onder het ijs in de buurt. Ook de politiehelikopter zocht enige tijd vanuit de lucht.

- Advertisement -

Uiteindelijk werd de 60-jarige vermiste vrouw zaterdagochtend aangetroffen in een kist op zolder van een woning aan de Ruys de Beerenbrouckstraat. Ze is de bewoonster van dezelfde woning. Een 73-jarige man die eveneens in de woning aanwezig woont en daar op dat moment aanwezig was, is aangehouden als verdachte.

De vrouw is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het nu met haar gaat. De politie zet het onderzoek voort naar wat er precies gebeurd is.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Reanimatie na ongeluk op rotonde Aveling Hoogvliet

Hoogvliet - Een man is maandagmorgen door hulpverleners gereanimeerd op de Aveling in Hoogvliet. De bestuurder raakte onwel...

Zwaargewonde na steekpartij Zuidplein Rotterdam

Rotterdam - Op de parkeerplaats van een psychiatrische instelling aan de Van Swietenlaan in Rotterdam is rond 16.34...

Meerdere gewonden bij woningbrand in centrum Den Haag

Den Haag - Vrijdagmiddag 23 februari zijn meerdere personen gewond geraakt, van wie één ernstig, bij een woningbrand...

Oud drugslab ontdekt in leegstaande telecomwinkel Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

Rotterdam - In een leegstaande Telecom winkel aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam is vrijdagmiddag een chemische lucht...