82-jarige slachtoffer steekpartij Delfhavenseweg Rotterdam overleden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft zondagavond laten weten dat het 82-jarige slachtoffer van de steekpartij die plaatsvond op 18 januari aan de Delfhavenseweg is overleden aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer raakte zeer ernstig gewond nadat hij werd neergestoken, omstanders hebben direct de man gereanimeerd in afwachting van de hulpdiensten. De hulpverleners hebben alles op alles gezet om de man te redden, na een behandeling op straat is het slachtoffer met hoge spoed naar het ziekenhuis gebracht, hier is hij op zondag helaas komen te overlijden.

- Advertisement -

De dader was op dat moment in de omgeving en kon dan ook snel worden aangehouden door de politie. Dit betrof een 46-jarige man met een Poolse nationaliteit.

Het onderzoek naar de steekpartij is nog in volle gang en de politie vraagt mensen die meer weten of iets gezien hebben van dit incident zich te melden. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 en te vragen naar recherche van district Rijnmond Noord.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Brand in zorginstelling Antes Prins Constantijnweg Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 3 mei rond 16.35 uur is er brand uitgebroken in een zorginstelling aan de Prins...

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...