Auto beschoten op parkeerplein Cascade in Krimpen aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – Zondagavond 21 januari heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Cascade. Daarbij is niemand gewond geraakt.

- Advertisement -

Op de parkeerplaats voor de woningen zijn rond 21.40 uur meerdere schoten gelost. De politie ontving veel meldingen vanuit de omgeving. In eerste instantie was niet duidelijk waar de schietpartij nu precies had plaatsgevonden, deze werd daarom aangemaakt op de van Goijenstraat in Rotterdam-Overschie, al snel bleek daarna dat de schietpartij gemeld was van de Jan van Goyenstraat in Krimpen aan den IJssel. Het incident zelf had zich afgespeeld op de parkeerplaats van de Cascade.

Gelukkig raakte er niemand anders gewond, maar dit had heel anders af kunnen lopen. De bestuurder van de auto is na de schietpartij, die ongeveer ter hoogte van het polenhotel is, begonnen hard achteruit te rijden. Hij probeerde de parkeerplaats van het zwembad en de Pannekoe op te rijden, maar reed met zijn auto tegen een paaltje en de struiken in. Geschrokken sloegen de inzittenden van de auto op de vlucht.

De schutter sloeg ook op de vlucht. Een inzittende van de auto is later in de omgeving teruggevonden door de politie, deze bleek gelukkig niet gewond te zijn geraakt. Mogelijk hebben er meerdere personen in de auto gezeten.

De rol van de inzittende is niet bekend, mogelijk dat het om de bestuurder gaat. Zijn rol bij de schietpartij wordt verder onderzocht. Over de schutter(s) is nog niks bekend.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....