Auto beschoten op parkeerplein Cascade in Krimpen aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – Zondagavond 21 januari heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Cascade. Daarbij is niemand gewond geraakt.

- Advertisement -

Op de parkeerplaats voor de woningen zijn rond 21.40 uur meerdere schoten gelost. De politie ontving veel meldingen vanuit de omgeving. In eerste instantie was niet duidelijk waar de schietpartij nu precies had plaatsgevonden, deze werd daarom aangemaakt op de van Goijenstraat in Rotterdam-Overschie, al snel bleek daarna dat de schietpartij gemeld was van de Jan van Goyenstraat in Krimpen aan den IJssel. Het incident zelf had zich afgespeeld op de parkeerplaats van de Cascade.

Gelukkig raakte er niemand anders gewond, maar dit had heel anders af kunnen lopen. De bestuurder van de auto is na de schietpartij, die ongeveer ter hoogte van het polenhotel is, begonnen hard achteruit te rijden. Hij probeerde de parkeerplaats van het zwembad en de Pannekoe op te rijden, maar reed met zijn auto tegen een paaltje en de struiken in. Geschrokken sloegen de inzittenden van de auto op de vlucht.

De schutter sloeg ook op de vlucht. Een inzittende van de auto is later in de omgeving teruggevonden door de politie, deze bleek gelukkig niet gewond te zijn geraakt. Mogelijk hebben er meerdere personen in de auto gezeten.

De rol van de inzittende is niet bekend, mogelijk dat het om de bestuurder gaat. Zijn rol bij de schietpartij wordt verder onderzocht. Over de schutter(s) is nog niks bekend.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Twee Rotterdammers aangehouden bij felle brand aan Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Zondagmiddag 28 april is er een felle brand uitgebroken aan de Noordeindseweg in Berkel...

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Kapsalon Esdoornlaan Krimpen aan den IJssel dekmantel voor drugshandel, politie houdt 19-jarige verdachte aan

Krimpen aan den IJssel - Na de ontdekking van drugs en een namaakvuurwapen heeft de burgemeester besloten om...

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...