Emoties lopen op bij plek van explosie aan Schammenkamp in Rotterdam: lichaam weggehaald door familie

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagmiddag 31 januari lopen de emoties hoog bij familieleden van een slachtoffer aan de Schammenkamp. Inmiddels hebben ze het lichaam van hun geliefde weggehaald.

- Advertisement -

Eerder op de dag waren familieleden al het afgezette gedeelte opgegaan om te gaan zoeken. Volgens hun doet de politie niks en duurt het wachten ze te lang. De politie heeft de familieleden toen verwijderd.

Op de plek zagen familieleden een lichaam tussen het puin liggen. Ze deelden de politie toen mede dat ze deze dag nog het lichaam moeten bergen of dat ze anders vanavond terugkomen.

‘Zo snel mogelijk’
De politie heeft inmiddels aangegeven dat er “is gestart met het zo secuur en veilig mogelijk slopen van het gebouw om de vermisten zo snel mogelijk te traceren.” Daaraan wordt toegevoegd dat ze de emoties van de familieleden begrijpen, maar “om duidelijkheid te geven aan de familie, is het belangrijk dat hulpverleners zelf geen gevaar lopen, want dit kan de zoektocht naar de vermisten belemmeren.”

Lichaam weggehaald
Rond drie uur ’s middags zijn familieleden opnieuw het terrein opgegaan. De politie probeerde in eerste instantie de familie weer weg te halen, maar uiteindelijk is besloten het lichaam weg te laten halen. Met aanwijzingen van medewerkers van de Forensische Opsporing konden familieleden het lichaam uit het puin halen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Bestuurder onder invloed crasht na achtervolging Henri Eversstraat Rotterdam

Rotterdam - Een automobilist is zaterdagmorgen rond 07.15 uur na een achtervolging op de Henri Eversstraat in Rotterdam-Alexander...

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...