Politie onderzoekt overlijden 30-jarige vrouw in Leiden

Date:

Deel bericht:

Leiden – De politie is een onderzoek gestart naar een verdacht overlijden van een 30-jarige vrouw in Leiden. Dit heeft de politie donderdagmiddag bekend gemaakt.

De politie laat weten dat hulpdiensten op maandag 29 januari naar het Lepelaarsoord werden gestuurd in verband met een medische noodsituatie. Op het betreffende adres troffen hulpverleners de 30-jarige vrouw aan, die vervolgens ‘in zorgwekkende toestand’ naar het ziekenhuis werd overgebracht.

- Advertisement -

De vrouw is een dag later in het ziekenhuis komen te overlijden. De politie laat weten ‘vanwege de omstandigheden waarin de vrouw werd aangetroffen’ onderzoek te doen.

Details onbekend
Verder informatie heeft de politie niet bekend gemaakt. Zo is niet duidelijk of de vrouw alleen in de woning was of dat er aanhoudingen zijn verricht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...