Schade na explosies in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Rotterdam, Capelle aan den IJssel – In de nacht van Zondag 4 februari op Maandag 5 februari hebben er twee explosies plaatsgevonden in de regio.

Benthuizerstraat Rotterdam – Rond de klok van 02:00 uur hebben omwonende een harde knal gehoord vanuit de stadsparkeergarage, bij aankomst van de hulpdiensten bleek er een explosief te zijn afgegaan bij een geparkeerde auto. Het explosief heeft er voor gezorgd dat de auto grote schade opliep. Na de explosie hebben buurtbewoners één persoon weg zien vluchten, de politie doet onderzoek naar wie deze persoon is die verantwoordelijk is voor het af laten gaan van het explosief.

- Advertisement -

Ravelstraat Capelle aan de IJssel – Om 03:40 is ook daar een explosief tot ontploffing gebracht. Het explosief veroorzaakte ook hier een harde klap en veel schade. De bewoners lagen op dat moment te slapen en raakte gelukkig niet gewond. De politie doet ook bij deze explosie onderzoek wie hier verantwoordelijk voor is.

De politie heeft bij beide explosies enkele sporen weten veilig te stellen, deze zullen verder worden onderzocht. Ook is de politie opzoek naar camerabeelden en vraagt aan omwonende of zij over camerabeelden beschikken die hun met dit onderzoek kunnen helpen. Mocht u in het bezit zijn van beelden die u nog niet heeft gedeeld met de politie kan dit door contact op te nemen via 0900-8844 – Meld misdaad anoniem 0800-7000 – of online een tip formulier in te vullen met uw beeldmateriaal.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Lading van vuilniswagen vliegt in de brand Anatole Franceplaats Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 1 maart rond 15.35 uur is er brand uitgebroken in een vuilniswagen aan de Anatole...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....

Persoon beschoten na schietpartij Zuider Kerkedijk Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 29 februari rond 16.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden in een steeg tussen de...