Schade na explosies in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Rotterdam, Capelle aan den IJssel – In de nacht van Zondag 4 februari op Maandag 5 februari hebben er twee explosies plaatsgevonden in de regio.

Benthuizerstraat Rotterdam – Rond de klok van 02:00 uur hebben omwonende een harde knal gehoord vanuit de stadsparkeergarage, bij aankomst van de hulpdiensten bleek er een explosief te zijn afgegaan bij een geparkeerde auto. Het explosief heeft er voor gezorgd dat de auto grote schade opliep. Na de explosie hebben buurtbewoners één persoon weg zien vluchten, de politie doet onderzoek naar wie deze persoon is die verantwoordelijk is voor het af laten gaan van het explosief.

- Advertisement -

Ravelstraat Capelle aan de IJssel – Om 03:40 is ook daar een explosief tot ontploffing gebracht. Het explosief veroorzaakte ook hier een harde klap en veel schade. De bewoners lagen op dat moment te slapen en raakte gelukkig niet gewond. De politie doet ook bij deze explosie onderzoek wie hier verantwoordelijk voor is.

De politie heeft bij beide explosies enkele sporen weten veilig te stellen, deze zullen verder worden onderzocht. Ook is de politie opzoek naar camerabeelden en vraagt aan omwonende of zij over camerabeelden beschikken die hun met dit onderzoek kunnen helpen. Mocht u in het bezit zijn van beelden die u nog niet heeft gedeeld met de politie kan dit door contact op te nemen via 0900-8844 – Meld misdaad anoniem 0800-7000 – of online een tip formulier in te vullen met uw beeldmateriaal.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...