Aangereden voetganger (46) uit Maassluis overleden aan verwondingen

Date:

Deel bericht:

Maassluis – De voetganger die maandag 12 februari werd aangereden op de P.C. Hooftlaan in Maassluis is overleden aan diens verwondingen. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

De man, een bewoner uit Maassluis, stak maandagavond het zebrapad over toen hij werd geschept door een auto. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, maar kwam een dag later te overlijden.

- Advertisement -

De betrokken automobiliste, een 29-jarige vrouw uit Maassluis, werd na het ongeval aangehouden. De vrouw bleek onder invloed te verkeren. Haar is het rijden onder invloed en het veroorzaken van een verkeersongeval met dodelijk afloop ten laste gelegd. De vrouw is na verhoor vrijgelaten, maar blijft verdachte in het onderzoek.

Getuigenoproep
De politie heeft uitgebreid sporenonderzoek verricht na het ongeval. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, of mensen met camerabeelden, worden gevraagd alsnog contact op te nemen met de politie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Forse rookontwikkeling bij brand in hooibalen Burgemeester Van Walsumstraat Mijnsheerenland

Mijnsheerenland - In een weiland aan de Burgemeester Van Walsumstraat in Mijnsheerenland is zaterdagavond brand uitgebroken in een...

Kat uit woning gered na flinke brand Gentiaanstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag om iets voor 3 uur is er brand ontstaan in een appartement. Er kwam zwarte...

Grote brand legt restaurant kinderboerderij volledig in de as 3e Barendrechtseweg Barendrecht

3e Barendrechtseweg, Barendrecht - Zaterdagmiddag 13 april rond 13.52 uur is er brand uitgebroken in een restaurant op...

Stoffelijk overschot 81-jarige man aangetroffen in sloot Cromme Meth Hoogvliet

Hoogvliet - In een sloot aan de Cromme Meth in Rotterdam-Hoogvliet is vrijdagmiddag het stoffelijk overschot van een...