Politie lost schot bij aanhouding vuurwapengevaarlijke vrouw in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft donderdag 15 februari een vuurwapengevaarlijke vrouw aangehouden. Daarbij is ook een waarschuwingsschot gelost.

De Rotterdamse vrouw had een dag eerder iemand bedreigd met een vuurwapen, maar was toen al weg voor aankomst van de politie. Donderdagmiddag zagen agenten de vrouw in een auto rijden en kregen toestemming om over te gaan tot aanhouding.

- Advertisement -

Op de Abram van Rijckevorselweg in Rotterdam werd de auto tot stoppen gedwongen. Omdat de vrouw mogelijk een vuurwapen zou hebben, trokken agenten hun wapens en gaven verbaal instructies aan de vrouw om haar uit te laten stappen.

Waarschuwingsschot
Omdat de vrouw niet meewerkte, werd een waarschuwingsschot gelost. Toen de vrouw nog niet uit wilde stappen, sloegen agenten een ruit in, waarna ze werd overmeesterd.

De 41-jarige vrouw uit Rotterdam werd aangehouden. Bij verder onderzoek werd het vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen. Het wapen zal verder onderzocht worden om te zien of deze ook bij andere misdrijven is gebruikt.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...

Woning verwoest door brand Abtsweg Rotterdam

Rotterdam - Een woning aan de Abtsweg in Rotterdam is in de nacht van donderdag op vrijdag grotendeels...

Scooterrijder aangereden door personenauto Zuidplein Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond even na 19:30 uur heeft er een aanrijding plaatsvonden aan het Zuidplein in Rotterdam. De aanrijding...