Politievoertuigen vast in modderig weiland Woudweg Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – In een weiland aan de Woudweg in Vlaardingen zijn vanmiddag rond 15.20 uur twee politievoertuigen vast komen te zitten in het drassige gras. De voertuigen reden door het weiland om hun zogenoemde ‘surveillance’ uit te voeren. Echter hebben de agenten het drassige gras onderschat, en reden zij hun dienstvoertuigen vast in de modder.

De politiebus kwam tijdens het rijden vast te zitten. Een zogenoemd 4×4 voertuig van de politie kwam ter plaatse om te ondersteunen, maar kwam zo’n 150 meter verderop ook vast te zitten.

- Advertisement -

De hulp van de brandweer was nodig. De brandweer heeft met hun hulpverleningsvoertuig één van de politiewagens kunnen bevrijden. Door middel van de kraan is dit gelukt. De politiebus stond echter te ver weg om de bus te kunnen bevrijden met de kraan. Doordat het voetpad te smal was, en het gras te drasserig was, kon ook de brandweerwagen niet naar het politievoertuig toe rijden.

De brandweer heeft de hulp ingeschakeld van een omliggende boer. Deze is met zijn trekker naar het incident gekomen. De boer is met zijn trekker het weiland in gereden en kon zo bij de politiebus komen. Aan de trekker werden kabels gebonden. Na ruim 2 uur is het de hulpdiensten gelukt om de twee voertuigen uit de modder te kunnen krijgen. Wat rest zijn twee vieze politiewagens en een hoop humor onder de hulpverleners.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Motorrijder (59) overleden na ongeluk Galgkade Vlaardingen

Vlaardingen - Een 59-jarige motorrijder uit Schiedam is vrijdagavond rond 18.50 uur om het leven gekomen bij een...

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...