Opnieuw brand in leegstaande woning Aardnoudstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op de Aarnoudstraat in Rotterdam is vanavond rond 18.05 uur een kleine brand uitgebroken in één van de leegstaande woningen in de wijk Wielewaal. Vermoedelijk heeft iemand kleding en enkele plastic spullen in brand gestoken. Dit heeft voor flinke rookontwikkeling gezorgd, waarna omstanders de hulpdiensten alarmeerde.

De brandweer kwam met vier wagen ter plaatse. De brandweer heeft de brand geblust, en heeft ventilatiewerkzaamheden uitgevoerd. Omstanders kwamen op de sirenes af, en keken van gepaste afstand toe hoe de brandweer haar werk deed.

- Advertisement -

Het is niet de eerste keer dat er brand uitbreekt in de leegstaande woningen in de Wielewaal. De woningen die er staan moeten nog afgebroken worden, zodat de gemeente kan beginnen met een aanleggen van nieuwe woonhuizen. Op woensdag 21 februari ontstond er ook al brand in een leegstaande woning in de Wielewaal. Mogelijk wordt de wijk geteisterd door brandstichters.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Waarschuwingsschot gelost op Nassauhaven na vuurwapenmelding op Roentgenstraat in Rotterdam

Rotterdam - Zondagmorgen 14 april hebben agenten hun wapens getrokken na een vuurwapenmelding op de Roentgenstraat. Een agent...

Gewonde na steekpartij Woelwijkstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagavond 12 april rond 20.15 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden op de Woelwijkstraat in Rotterdam....

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...