Zwaargewonde na steekpartij Zuidplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op de parkeerplaats van een psychiatrische instelling aan de Van Swietenlaan in Rotterdam is rond 16.34 uur een man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer werd in zijn been gestoken en liep hierbij een slagaderlijke bloeding op.

De steekpartij vond plaats achter een bouwcontainer die op de parkeerplaats stond. Vermoedelijk ging hier een ruzie aan vooraf. Het slachtoffer is hierna gevlucht in de richting van het Zuidplein. Hierbij verloor hij veel bloed. De parkeerplaats en de route naar het Zuidplein ligt vol met bloedsporen.

- Advertisement -

Voor een eetgelegenheid ligt een fiets en een kapotte fles. Beide zitten onder het bloed. De man is in elkaar gezakt op het fietspad. Voor alle zekerheid heeft de politie een AED bij het slachtoffer aangesloten. De man is door het ambulancepersoneel behandeld en onder politiebegeleiding met spoed overgebracht naar het Erasmus MC. Een opgeroepen traumahelikopter is was niet benodigd.

De politie heeft twee personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij. Het gebied rondom het Zuidplein is groot afgezet. De politie heeft een steekwapen veiliggesteld en in beslag genomen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Waarschuwingsschot gelost op Nassauhaven na vuurwapenmelding op Roentgenstraat in Rotterdam

Rotterdam - Zondagmorgen 14 april hebben agenten hun wapens getrokken na een vuurwapenmelding op de Roentgenstraat. Een agent...

Forse rookontwikkeling bij brand in hooibalen Burgemeester Van Walsumstraat Mijnsheerenland

Mijnsheerenland - In een weiland aan de Burgemeester Van Walsumstraat in Mijnsheerenland is zaterdagavond brand uitgebroken in een...

Kat uit woning gered na flinke brand Gentiaanstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag om iets voor 3 uur is er brand ontstaan in een appartement. Er kwam zwarte...

Grote brand legt restaurant kinderboerderij volledig in de as 3e Barendrechtseweg Barendrecht

3e Barendrechtseweg, Barendrecht - Zaterdagmiddag 13 april rond 13.52 uur is er brand uitgebroken in een restaurant op...