Man steelt bus van pakketbezorger en eindigt na achtervolging in sloot in Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Woensdagmiddag 28 februari is een 38-jarige Rotterdammer aangehouden na een achtervolging. De man belandde met een gestolen bus van een pakketbezorger in een sloot na een wilde achtervolging.

’s Middags ontving de Politie een melding dat een man was weggereden met de bus van een pakketbezorger, terwijl het een pakketje afleverde bij een adres in Capelle. Agenten zagen de bus al snel rijden en zetten de achtervolging in.

- Advertisement -

Gedurende de achtervolging haalde de man wilde capriolen uit, aldus de Politie. In een poging om hem te doen stoppen, ramden agenten de bus. Dit hielp echter niet, waarna de man ook verschillende politievoertuigen begon te rammen.

De man verloor uiteindelijk in de wijk Rivium de macht over het stuur en belandde met de bus in de sloot. Agenten sprongen in het water om hem uit het voertuig te krijgen. Eenmaal op de kant werd de man, een 38-jarige Rotterdammer, aangehouden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Persoon gereanimeerd na te water raken aan Zwaarddans Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagmiddag 14 april is een persoon aangetroffen in een sloot aan de Zwaarddans....

Forse rookontwikkeling bij brand in hooibalen Burgemeester Van Walsumstraat Mijnsheerenland

Mijnsheerenland - In een weiland aan de Burgemeester Van Walsumstraat in Mijnsheerenland is zaterdagavond brand uitgebroken in een...

Kat uit woning gered na flinke brand Gentiaanstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag om iets voor 3 uur is er brand ontstaan in een appartement. Er kwam zwarte...

Grote brand legt restaurant kinderboerderij volledig in de as 3e Barendrechtseweg Barendrecht

3e Barendrechtseweg, Barendrecht - Zaterdagmiddag 13 april rond 13.52 uur is er brand uitgebroken in een restaurant op...