Vaten met chemische stof aangetroffen in vrachtwagen Reedijk Heinenoord

Date:

Deel bericht:

Heinenoord – Woensdagmiddag 28 februari zijn er in een vrachtwagen die op dat moment gelost werd meerdere pallets met daarop vaten met daarin een chemische stof ontdekt.

Agenten kwamen aan bij de vrachtwagen en zagen  dat deze beladen was met vaten met daarin een chemische stof, na een eerste controle kon niet achterhaald worden om wat voor stof het zou gaan. Hierop heeft de politie de hulp van de brandweer ingeroepen, deze zijn met hun Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) ter plaatse gekomen. Deze zijn gespecialiseerd is het onderzoeken van gevaarlijke stoffen.

- Advertisement -

De AGS heeft ook onderzoek gedaan bij een garagebox, hier was al een deel van de lading gelost. De politie heeft het gebied rondom de garagebox en de vrachwagen afgesloten voor onderzoek.

Het is nog niet bekend om wat voor stof het gaat, wel is bekend dat de politie drie mannen aangehouden heeft. Hun zitten op dit moment nog vast en hun rol wordt onderzocht.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt Dordtenaar (18) aan voor schietpartij in Heinenoord

Heinenoord - De politie heeft op dinsdag 29 augustus een 18-jarige verdachte aangehouden uit Dordrecht vanwege betrokkenheid bij...

Gewonde bij schietpartij Blaaksedijk Heinenoord

Heinenoord - Bij een schietpartij aan de Blaaksedijk in Heinenoord is afgelopen nacht een man gewond geraakt. De...

Hagenaar en Rotterdammer aangehouden na vondst drugs en vuurwapen in garagebox in Heinenoord

Heinenoord - Donderdag 29 juni heeft de politie een 23-jarige Hagenaar en een 18-jarige Rotterdammer aangehouden in Heinenoord...

Meisje (3) overleden na val in brandvijver Beatrixstraat Heinenoord

Heinenoord - Een driejarig meisje is zondagavond verdronken na een val in vijver in de Oranjestraat in Heinenoord....