Politie houdt op klaarlichte dag na achtervolging twee woningbrekers aan in Poortugaal

Date:

Deel bericht:

Poortugaal – Vanmiddag zijn er op klaarlichte dag 2 personen aangehouden op de Waalstraat in Poortugaal. Bij de meldkamer Rotterdam kwam een melding binnen van een verdachte situatie. Er zouden twee personen over een schutting van een achtertuin aan de Waalstraat in Poortugaal zijn geklommen. Er reed een politie-eenheid om de hoek waardoor zij snel ter plaatse waren.

Ter plaatse renden de agenten naar de achterzijde van de woning. Zij zagen dat op dat moment twee personen de achterdeur van de betreffende woning probeerden open te breken.

- Advertisement -

Bij het zien van de agenten gingen beide personen er vandoor. Na een achtervolging te voet door de woonwijk werden beiden personen op heterdaad aangehouden. Na een buurtonderzoek bleek dat de personen bij een woning in de Waalstraat wel binnen zijn geweest.

Er is mogelijk bij meerdere woningen gepoogd in te breken. De politie komt graag in contact met betrokkenen dan wel getuigen van dit incident. U kunt contact opnemen via 0900-8844.

Foto : Politie

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongeren onder invloed crashen met auto in tuin Albrandswaardsedijk Poortugaal

Poortugaal – Op de Albrandswaardsedijk heeft donderdagavond 21 december een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Drie jongeren die in een...

Overleden persoon aangetroffen in water Nieuwe Dijk Poortugaal

Poortugaal - De brandweer heeft zaterdagmiddag in het water langs de Nieuwe Dijk in Poortugaal een overleden persoon...

Ruzie in Antes mondt uit in steekpartij Albrandwaardsedijk Poortugaal

Poortugaal - Een ruzie tussen twee personen in een opvanggebouw van de psychiatrisch instelling Antes aan de Albrandwaardsedijk...

Oudere vrouw gered uit te water geraakte auto Hofhoek Poortugaal

Poortugaal - Een oudere vrouw is vrijdagmorgen op de Hofhoek in Poortugaal met haar auto in de sloot...