Drie verdachten aangehouden na beschieting woning in Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Vrijdag 1 maart zijn drie verdachten aangehouden in verband met de beschieting van een woning in Vlaardingen. Niemand raakte daarbij gewond.

’s Ochtends ontving de Politie melding van een schietpartij. Ter plaatse bleek een woning aan de Beethovensingel beschoten. Een ruit raakte beschadigd, maar er raakte gelukkig niemand gewond. Het is niet bekend gemaakt of er mensen in de woning aanwezig waren ten tijde van de beschieting.

- Advertisement -

Aanhoudingen
De Politie startte na de beschieting een onderzoek. Al snel kwam een personenauto in beeld, die even later in Rotterdam werd gesignaleerd. Op de Groene Kruisweg werd deze tot stoppen gemaand, waarna de inzittenden werden aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man uit Poeldijk, een 20-jarige man uit Naaldwijk en een 17-jarige jongen uit ’s-Gravenzande. Het is niet bekend of er ook een vuurwapen in de auto is aangetroffen.

De verdachten zitten vast voor verhoor. Het onderzoek gaat tegelijkertijd verder. Mensen die getuigen waren of camerabeelden hebben uit de omgeving, worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder (59) overleden na ongeluk Galgkade Vlaardingen

Vlaardingen - Een 59-jarige motorrijder uit Schiedam is vrijdagavond rond 18.50 uur om het leven gekomen bij een...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...

Drugslab 5e Industriestraat in Vlaardingen ontmanteld

Vlaardingen - Een groot drugslab in een bedrijfspand aan de 5e Industriestraat in Vlaardingen is woensdag door een...

Steekpartij aan de Johannes Muldersstraat in Vlaardingen

Zaterdagavond rond zes uur werd een steekpartij gemeld aan de Johannes Muldersstraat in Vlaardingen. Daar hadden twee mannen...