Jongen (17) onder bedreiging van vuurwapen beroofd van scooter Oude Watering Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een diefstal met geweld aan de Oude Watering in Rotterdam op 21 maart 2024 rond 21:10 uur. Een 17-jarige jongen is onder bedreiging van een vuurwapen en met geweld beroofd van zijn scooter.

Melding
Rond 21.10 uur ontving de politie een melding van een diefstal met geweld aan de Oude Watering in Rotterdam. Direct na de melding zijn wij ter plaatste gegaan en troffen we een slachtoffer aan. Dit gaat om een 17-jarige jongen uit Rotterdam. Onder bedreiging van een vuurwapen en met geweld werd zijn scooter meegenomen door twee verdachten. Het gaat vermoedelijk om twee (jonge) mannen tussen de 175-180 cm groot met een donkere huidskleur. Het tweetal reed op een zwarte scooter zonder kappen. Beide verdachten droegen een bivakmuts.

- Advertisement -

Onderzoek
Politieonderzoek is gelijk opgestart. Er is nog niemand aangehouden. We zijn op dit moment op zoek naar twee verdachten. De politie doet buurtonderzoek en kijken naar camerabeelden uit de omgeving van het incident.

Getuigen gezocht
De recherche komt graag in contact met getuigen van deze diefstal met geweld of met mensen die informatie hebben die van belang is voor het onderzoek. Ook zijn zeop zoek naar (camera)beelden van het incident. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...