Spelend jongetje (9) in gezicht geslagen in Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Zaterdagmiddag 23 maart is een kind tijdens het spelen mishandeld door een man. De politie hoopt de belager te vinden en roept de hulp in van het publiek.

Het 9-jarige jongetje is ’s middags in een speeltuin aan het Schipluidenpad met een bal aan het spelen. Als de bal per ongeluk tegen een voorbijganger aankomt, slaat de man het kind hard in het gezicht. De jongen liep daarbij ernstig gezichtsletsel op, zo laat de Politie weten.

- Advertisement -

De Politie is inmiddels een onderzoek gestart om de man te vinden. Daarbij zijn onder andere al een aantal camerabeelden veiliggesteld. Toch kan de recherche de hulp van getuigen of meer camerabeelden goed gebruiken.

Signalement

Uit verklaringen zou het gaan om een jongeman met een licht getinte huidskleur. De leeftijd wordt geschat tussen de 16 en 20 jaar oud. De man droeg op de bewuste middag een donkere jas, donkere broek en witte sportschoenen. Ook had de man een slotjesbeugel.

Tips melden

Waren mensen zaterdagmiddag 23 maart rond 16.45 uur in de omgeving van de speeltuin. Mogelijk hebben zij iets gezien of gehoord wat de recherche kan leiden naar de dader. Of mogelijk hebben mensen camerabeelden vanuit de omgeving. Neem dan contact op met de Politie.

Tips melden kan rechtstreeks aan de Politie via 0900-8844 of via het online tipformulier. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens controle bakwagen in Zoetermeer

Zoetermeer - In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart heeft de politie twee personen aangehouden,...

Politie houdt jonge verdachte aan voor zware mishandeling van 9-jarige jongen in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft dinsdag 26 maart een 13-jarige jongen uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van zware...

Auto belandt in sloot langs Oostweg in Zoetermeer

Zoetermeer - Maandag 4 maart is iemand met de auto in een sloot beland langs de Oostweg in...

Ritje met peperdure bolide valt letterlijk in het water

Den Haag, Zoetermeer - Zondagmiddag viel voor een automobilist het ritje met zijn sportwagen letterlijk in het water....