Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

Date:

Deel bericht:

DEN HAAG – In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw het personeel van een Burger King-vestiging lastiggevallen, waarbij beide vrouwen onder invloed van alcohol waren. De politie moest ter plaatse komen om de vrouwen te verwijderen.

In de nacht van maandag op dinsdag ontving de politie meldingen van overlast bij het fastfoodrestaurant gelegen aan de Spuistraat. De vrouwen zouden het personeel hebben lastiggevallen, zelfs tot het punt dat ze achter de balie liepen richting de kassa.

- Advertisement -

Bij aankomst van de politie werden de vrouwen gecontroleerd, waarbij bleek dat ze onder invloed waren van alcohol. Ze zijn vervolgens weggestuurd zonder een boete te ontvangen, aangezien ze geen strafbaar feit hadden gepleegd, aldus de politie.

Echter, gezien de omstandigheden heeft de politie wel een melding gemaakt bij Veilig Thuis, met name omdat een van de vrouwen zwanger bleek te zijn.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politieachtervolging vanuit Den Haag eindigt in Capelle-Schollevaar

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Een politieachtervolging die begon in Den Haag eindigde vannacht op de Burgemeester Schalijlaan...

Politie raakt slaags met demonstranten, ministerie van OCW beklad

Den Haag - Donderdag 6 juni zijn er meermaals confrontaties ontstaan tussen agenten en pro-Palestijnse betogers in Den...

Vier nieuwe verdachten aangehouden voor Eritrese rellen in Den Haag

Den Haag - De Politie heeft vier nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de ongeregeldheden op de...

32- jarige Hagenees zwaargewond na schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht rond 03.00 uur vond er een schietpartij plaats op de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Een...