Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

Date:

Deel bericht:

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan, zo meldt de politie. De melding van het incident kwam binnen om 04:48 uur.

Het betreffende pand wordt bewoond door een oudere vrouw en haar drie volwassen kinderen, van respectievelijk 40, 50 en 51 jaar oud. Zij hebben verklaard geen idee te hebben waarom hun woning het doelwit zou zijn. Eerder werd gespeculeerd dat de bewoners mogelijk verward werden met twee oudere personen, wat zou kunnen wijzen op een vergissing. De politie onderzoekt deze mogelijkheid, maar kan op dit moment nog geen uitspraken doen over een eventuele vergisexplosie.

- Advertisement -

De deur van de woning vertoont schade, terwijl twee ramen naast de deur zijn gebroken. Op de grond ligt verspreid glas, en de politie heeft een witte plastic fles in beslag genomen voor verder onderzoek. Er wordt nog uitgebreid onderzoek verricht door de politie bij de woning om de toedracht van de explosie te achterhalen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...