Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo meldt de politie. De man bevond zich voorafgaand aan het ongeval in Rotterdam-Lombardijen en Zuidwijk. Na het incident keerde hij huiswaarts, waar hij onwel werd en later in het ziekenhuis overleed.

De man was vertrokken vanaf de Molièreweg op zijn scootmobiel en had zeker de Slinge, Oldenhage en Langenhorst gepasseerd. Tussen 12:30 uur en 13:30 uur belde hij naar huis om te melden dat hij bij een ongeval betrokken was geweest, waarbij ook een fietser betrokken was. Omstanders hielpen de man weer op zijn scootmobiel, waarna hij zelfstandig naar huis reed.

- Advertisement -

De exacte locatie van het ongeval blijft onbekend, evenals de omstandigheden die tot het incident hebben geleid. De politie doet een beroep op getuigen en personen die de man hebben bijgestaan om zich te melden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...