Verdachte aangehouden voor schietincident Koolwitjespad Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet / Rotterdam – De Koninklijke Marechaussee heeft op woensdagmiddag 27 maart een 38- jarige man uit Veendam aangehouden als verdachte voor de schietpartij die op 22 februari 2024 plaatsvond in de vroege ochtend.

De verdachte werd aangehouden op Rotterdam The Hague Airport, na de schietpartij stond hij gesignaleerd. Op dit moment zit de verdachte vast en hij zal binnenkort voorgeleid worden bij de rechtercommissaris, die zal bepalen of de verdachte dan langer moet blijven vastzitten.

- Advertisement -

Het schietincident gebeurde op de vroege ochtend van donderdag 22 februari, om klokslag 07:00 vond het schietincident plaats, het slachtoffer een 35- jarige man uit Hoogvliet was op dat moment bezig bij zijn pick-up toen er ineens op hem werd geschoten. Het slachtoffer raakte door de schietpartij zwaargewond.

Hij was aanspreek bij aankomst van de hulpdiensten die hem ter plaatse eerste hulp gaven, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht. Hoe het inmiddels met het slachtoffer gaat is onbekend, het onderzoek naar de aanleiding van de schietpartij loopt op dit moment nog.

Foto: 112-Rijnmond

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Stoffelijk overschot 81-jarige man aangetroffen in sloot Cromme Meth Hoogvliet

Hoogvliet - In een sloot aan de Cromme Meth in Rotterdam-Hoogvliet is vrijdagmiddag het stoffelijk overschot van een...

Geparkeerde auto gaat in vlammen op Griede Hoogvliet

Hoogvliet - In de nacht van zondag op maandag is er brand uitgebroken in een geparkeerde auto aan...

Brandweer blust kleine brand in meterkast Digna Johannaweg Hoogvliet

Digna Johannaweg, Hoogvliet Rotterdam - Zondagmiddag 17 maart rond 17.41 uur is er brand uitgebroken in een woning....

Jongens van 15 en meisje van 13 aangehouden na berovingen in Barendrecht

Barendrecht - Kort nadat twee meisjes op 13 maart in Barendrecht van hun telefoons waren beroofd, heeft de...