Dodelijk slachtoffer (22) schietpartij Lusthofstraat Rotterdam al eerder gewond na schietpartij

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het 22-jarige slachtoffer Mustapha Oulad Said welke afgelopen vrijdagavond 29 maart op de Lusthofstraat in Rotterdam werd doodgeschoten, is al eerder betrokken geweest bij een schietpartij. Bronnen melden aan De Telegraaf dat het slachtoffer op 19 juni 202 ook al een keer gewond is geraakt na een schietpartij in Rotterdam.

Mustapha en een 22-jarige nog onbekende man werden afgelopen vrijdagavond vermoedelijk in de Aegidusstraat, een zijstraat van de Lusthofstraat neergeschoten. De slachtoffers werden vervolgens voor de deur van de HEMA aan de Lusthofstraat aangetroffen. Beiden werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht, de 22-jarige Mustapha overleefde het schietincident niet.

- Advertisement -

Lees ook: Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Geen onbekende

Het 22-jarige slachtoffer is volgens De Telegraaf geen onbekende van politie en justitie. Hij is eerder betrokken geweest bij een schietpartij, waarbij hij in een auto in zijn been werd geschoten. Dat gebeurde op de Speelmanstraat in Rotterdam, hij wist toen te ontsnappen. Eerder heeft het OM geprobeerd om het slachtoffer te vervolgen voor wapenhandel, de Rechtbank sprak hem echter vrij.

Lees ook: Man gewond aan been na schietpartij Speelmanstraat Rotterdam

Toedracht onbekend

Waarom het vuur alsnog op het slachtoffer en zijn bijrijder is geopend wordt onderzocht. Het kan zijn dat het om een uit de hand gelopen ruzie gaat, maar ook een liquidatie kan niet worden uitgesloten. De politie heeft diezelfde avond urenlang onderzoek verricht en bewijsmateriaal veiliggesteld. In de Aegidiusstraat werd onder andere een huls teruggevonden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...

Gewapende overvaller maakt buit bij snackbar aan Oranjeboomstraat in Rotterdam

Rotterdam - Een snackbar aan de Oranjeboomstraat in Rotterdam is het doelwit geworden van een overvaller. De Politie...