Drie gewonden na explosie in woning Wilhelminastraat Vlaardingen, drie gewonden naar het ziekenhuis

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Een explosie bij een huis op de hoek van de Wilhelminastraat en de Willem Beukelzoonstraat in Vlaardingen heeft afgelopen nacht een huis in brand gezet en verwoest. Drie bewoners raakten gewond, één van hen moest door de brandweer van het dak worden gered.

Rond 01.45 uur klinkt er in de Vlaardingse straat een enorme explosie. Al snel breekt er brand uit en slaan bij aankomst van de eerste brandweerwagens de vlammen uit het pand. Drie gewonden moesten door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis worden gebracht.

- Advertisement -

Wanneer de brandweer klaar is met blussen is de ravage goed zichtbaar. De gehele woning is vanbinnen helemaal uitgebrand. Op alle verdiepingen liggen de ruiten eruit. Het mag een wonder zijn dat iedereen uit de woning heeft kunnen komen.

Loodgieter

Volgens Rijnmond woont in het getroffen huis familie van de Vlaardingse loodgieter, welke doelwit is van een reeks van aanslagen op zijn woningen en bedrijfspanden. Pal naast het getroffen huis van afgelopen nacht zit de garagebox van de loodgieter. Eerder dit jaar was ook een ander huis in dezelfde straat al doelwit van een explosie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder (59) overleden na ongeluk Galgkade Vlaardingen

Vlaardingen - Een 59-jarige motorrijder uit Schiedam is vrijdagavond rond 18.50 uur om het leven gekomen bij een...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...

Drugslab 5e Industriestraat in Vlaardingen ontmanteld

Vlaardingen - Een groot drugslab in een bedrijfspand aan de 5e Industriestraat in Vlaardingen is woensdag door een...

Steekpartij aan de Johannes Muldersstraat in Vlaardingen

Zaterdagavond rond zes uur werd een steekpartij gemeld aan de Johannes Muldersstraat in Vlaardingen. Daar hadden twee mannen...