Drie gewonden na explosie in woning Wilhelminastraat Vlaardingen, drie gewonden naar het ziekenhuis

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Een explosie bij een huis op de hoek van de Wilhelminastraat en de Willem Beukelzoonstraat in Vlaardingen heeft afgelopen nacht een huis in brand gezet en verwoest. Drie bewoners raakten gewond, één van hen moest door de brandweer van het dak worden gered.

Rond 01.45 uur klinkt er in de Vlaardingse straat een enorme explosie. Al snel breekt er brand uit en slaan bij aankomst van de eerste brandweerwagens de vlammen uit het pand. Drie gewonden moesten door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis worden gebracht.

- Advertisement -

Wanneer de brandweer klaar is met blussen is de ravage goed zichtbaar. De gehele woning is vanbinnen helemaal uitgebrand. Op alle verdiepingen liggen de ruiten eruit. Het mag een wonder zijn dat iedereen uit de woning heeft kunnen komen.

Loodgieter

Volgens Rijnmond woont in het getroffen huis familie van de Vlaardingse loodgieter, welke doelwit is van een reeks van aanslagen op zijn woningen en bedrijfspanden. Pal naast het getroffen huis van afgelopen nacht zit de garagebox van de loodgieter. Eerder dit jaar was ook een ander huis in dezelfde straat al doelwit van een explosie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt bij inval in Vlaardingen verdachte van schietpartij in Hoogvliet aan

Vlaardingen - De politie is vanmorgen een woning aan de Dr. Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen binnen gevallen, daarbij...

Opnieuw auto uitgebrand aan de Floreslaan in Vlaardingen

Vlaardingen - In de nacht van woensdag op donderdag is er rond 03:30 uur brand uitgebroken in een...

Vijf auto’s beschadigd na brand G.K Van Hogendorpweg Vlaardingen

Vlaardingen - Op de G.K van Hogendorpweg in Vlaardingen zijn afgelopen nacht vijf auto's beschadigd door brand. Rond...

Vlaardings meisje uit ziekenhuis, pleegouders langer vast

Vlaardingen - Het 10-jarige meisje uit Vlaardingen dat afgelopen maand zwaargewond werd opgenomen in een ziekenhuis, is overgeplaatst...