Verdachten schietpartij Dordrecht nog altijd vast

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Op het Stationsplein in Dordrecht heeft op 9 april een schietpartij plaatsgevonden. Niemand raakte gewond. Agenten hielden kort na het incident zeven personen aan.

Kort na 19.30 uur kreeg de politie de melding dat twee groepen personen bij het stationsplein ruzie hadden en dat vanuit minimaal één van de twee groepen geschoten was. Agenten waren er snel bij en constateerden dat niemand gewond was geraakt. Dat er wel geschoten was bleek uit het onderzoek en uit het feit dat meerdere hulzen werden gevonden.

- Advertisement -

Aangehouden
Al snel werden zeven verdachten aangehouden: het gaat om een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, een 17-jarige jongen uit Papendrecht, een 18-jarige man uit Capelle aan den IJssel en vier 19-jarigen uit Zwijndrecht, Capelle aan de IJssel en Hoogvliet. De mannen en jongen zitten vast en worden verhoord.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Zeven aanhoudingen na schietpartij Stationsplein Dordrecht

Dordrecht - De politie heeft dinsdagavond zeven verdachten aangehouden na een schietpartij in de omgeving van het Stationsplein...

Brandweer rukt uit voor brand in crematorium Essenhof Dordrecht

Dordrecht - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een brand op het dak van een crematorium op de...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhoudingen verdachten drugs- en vuurwapenhandel in Dordrecht

Dordrecht - Dinsdagmiddag zijn op de Abraham Kuyperweg in Dordrecht twee jongens aangehouden op verdenking van vuurwapenhandel. Het...

Politie houdt man (30) aan voor schietpartij met gewonde Breitnerstraat Dordrecht

Dordrecht - Een 19-jarige man werd op vrijdag 2 februari om 16.30 uur beschoten op de Breitnerstraat in...