Agente gewond bij controle in Gorinchem

Date:

Deel bericht:

Gorinchem – Zondagavond 14 april is een agente gewond geraakt bij de controle van een voertuig, zo laat de politie weten. De 21-jarige bestuurder is aangehouden.

De politie laat weten dat de agente rond 19.30 uur een voertuig wilde controleren op de Vijfzinnenstraat naar aanleiding van een ‘verdachte situatie’. Het is verder niet duidelijk gemaakt wat deze situatie inhield.

- Advertisement -

De agente had het portier geopend, maar daar was de bestuurder volgens de politie niet van gediend. Hij zou het portier hebben dichtgetrokken en weg willen rijden. De agente zou vervolgens gewond zijn geraakt, doordat ze het portier vasthield, terwijl de bestuurder wegreed. Hierdoor werd de agente enkele meters meegetrokken.

De auto is door andere agenten in de omgeving stilgezet. De automobilist, een 21-jarige man uit Gorinchem, is aangehouden. De politie laat weten dat de agente het goed maakt, maar dat de schrik erin zit en last heeft van haar hand.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist overleden nadat vrachtwagen achterop file botst op A15 bij Gorinchem

Gorinchem - Maandag 15 april is een automobilist om het leven gekomen bij een ongeval op de A15...

A15 van Gorinchem naar Rotterdam dicht door puin op de weg

De A15 is van Gorinchem richting Rotterdam afgesloten na een ongeval met een vrachtwagen ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam....

Politie zoekt getuigen van steekincident in Gorinchem

Gorinchem - Donderdagavond 29 februari is een 20-jarige Gorinchemmer gewond geraakt bij een steekincident. Volgens de Politie is...

Dode vrouw (27) en zwaargewonde man (26) in woning Busschieterstraat Gorinchem

Gorinchem - In een woning aan de Busschieterstraat in Gorinchem zijn dinsdagavond een dode vrouw (27) en een...