Mogelijke inbraak melding leidt tot één aanhouding, politie verricht nader onderzoek Van Adrichemweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 14:30 is er een melding binnengekomen op de meldkamer van een mogelijke inbraak aan de Van Adrichemweg in Rotterdam.

De politie haasten zich met meerdere eenheden richting het flatgebouw waar een mogelijk inbraak aan de gang was, omwonende vertrouwde het niet helemaal en schakelde de politie in. Bij aankomst van de politie bleek dat er meerdere personen naar beneden waren gesprongen via de achterkant.

- Advertisement -

De politie heeft één persoon aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, zijn rol wordt onderzocht. Nadat de politie de woning wou doorzoeken roken ze een aparte vreemde lucht in de woning, hierop is de brandweer opgeroepen om metingen te verrichten in de woning.

Uit deze metingen zijn geen gevaarlijke stoffen gemeten, hierop heeft de brandweer de woning overgedragen aan de politie. Zij zullen verder onderzoek doen naar wat er in de woning afgespeeld heeft.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Scooterrijder aangereden door personenauto Zuidplein Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond even na 19:30 uur heeft er een aanrijding plaatsvonden aan het Zuidplein in Rotterdam. De aanrijding...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...