Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade in Rotterdam. Rond 20.30 uur kwamen daar woensdagavond twee mannen via een achteringang de zaak binnen. Ze bedreigde daarop het personeel met een vuurwapen.

De mannen eisten dat de medewerker een kluis open ging maken. Het personeel werd daarbij onder schot gehouden. Toen het niet lukte om de kluis te open werden de twee overvallers agressief, maar verlieten gelukkig het pand zonder buit.

- Advertisement -

In welke richting ze gingen, is onbekend. We weten wel dat ze beiden donkere kleding droegen, slank zijn en lang en een bivakmuts ophadden. Ook hadden ze allebei een vuurwapen bij zich.

Het personeel bleef gelukkig ongedeerd, maar is erg geschrokken. De politie is meteen een onderzoek gestart en roept getuigen op die iets hebben gezien gisteravond. Heb je informatie, bel dan naar 0900-8844 of naar 0800-7000 als je liever anoniem blijft.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...