Vuilniswagen dumpt lading na brand in laadruimte Opkamer Gouda

Date:

Deel bericht:

Gouda – Een vuilniswagenchauffeur heeft zaterdagmiddag de lading van zijn wagen op straat gedumpt. Dat gebeurde omdat de lading in brand was gevlogen in de laadruimte. Terwijl de brandweer nog aanrijdend was, probeerde het personeel de brand te blussen met een poederblusser.

De brandweer was er snel, en heeft de lading afgeblust. Hiervoor moest de lading ook uit elkaar worden getrokken. De lading betrof uit ingezameld plastic, hiertussen werd uiteindelijk een accu aangetroffen. Deze is vermoedelijk door het persen van de lading tot ontbranding gekomen.

- Advertisement -

De brandweer heeft alle vuurtjes geblust, en deze gecontroleerd met de warmtebeeldcamera. Een andere vrachtwagen is gekomen om de lading weer op te halen. De brandweer heeft na het blussen auto’s in de omgeving afgespoten, deze zaten onder de poeder van de poederblussen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Grote uitruk brandweer voor smeulbrand in verpleeghuis Rijckehove Tsjaikovskistraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Op vrijdagavond rond 23 uur werd de brandweer grootschalig ingezet na een melding...

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Vaanweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Vaanweg in Rotterdam is vrijdagmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeval. Mogelijk vond...

Ontsnapte serval opnieuw gespot in woonwijk Spijkenisse

Spijkenisse - De ontsnapte serval die de buurt al dagen bezig houdt is opnieuw gespot, dit keer wederom...

Politie met kogelwerende vesten en een aanhouding bij incident in relationele sfeer Lampionstraat Spijkenisse

Spijkenisse - De politie is vanavond met spoed opgeroepen voor een incident in relationele sfeer aan de Lampionstraat....