Drie aanhoudingen na slippartij door lachgasgebruik onder het rijden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zondagochtend 12 mei rond 8.10 uur trok een automobilist de aandacht van agenten die op dat moment bij een steekpartij stonden. Een automobilist kwam al slippend over het Marconiplein aangescheurd. Agenten besloten om de achtervolging in te zetten en hielden op de Vierhavensstraat alle drie de inzittenden aan.

De oorzaak was snel duidelijk, want er waren in de auto duidelijk grote zwarte lachgasballonnen te zien. Terwijl de auto wegreed raakte de bestuurder tijdens het gas geven nogmaals de macht tot drie keer toe over het stuur kwijt. De auto begon wederom te slippen en waren rookwolken te zien. De achtervolgende politiebus was er snel bij en stopte bij de inmiddels geslipte auto op de Vierhavenesstraat.

- Advertisement -

De bestuurder was inmiddels uit het voertuig gevlucht om te proberen te ontkomen aan zijn aanhouding. Een omstanders had de jongen echter zien uitstappen en heeft een getuigenverklaring afgelegd. De andere twee inzittenden, ook twee mannen, werden eveneens aangehouden. In de auto werden twee cilinders met lachgas aangetroffen, en één van hen was ook in het bezit van harddrugs.

De twee mannen zijn aangehouden voor bezit van lachgas, dat tegenwoordig onder de opiumwet valt. Ook voor het bezit van drugs is één van hen aangehouden. De bestuurder is aangehouden voor rijden onder invloed van lachgas en het bezit van lachgas. Op het bureau wordt uitgezocht wie de eigenaar is van de flessen, de auto is in beslag genomen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Twee verwaarloosde honden aangetroffen na melding dierenarts, één hond ingeslapen

Rotterdam - De dierenpolitie heeft vandaag na een melding van een dierenarts twee zwaar verwaarloosde honden aangetroffen. Een...

Explosie veroorzaakt schade aan deur en auto Kleine Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van donderdag op vrijdag is de politie gealarmeerd na een explosie in de...

Explosie veroorzaakt veel schade aan woningen aan Jacques Dutilhweg in Rotterdam

Rotterdam - Midden in de nacht zijn buurtbewoners aan de Jacques Dutilhweg opgeschrikt door een harde explosie die...

Duikers brandweer maken zoekslagen na aangetroffen placenta’s (nageboorte) in Zevenhuizerplas Rotterdam-Nesselande

Rotterdam - De politie heeft dinsdagavond op de Kosboulevard in Rotterdam de hulp ingeroepen van de brandweerduikers na het...