Drie aanhoudingen na slippartij door lachgasgebruik onder het rijden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zondagochtend 12 mei rond 8.10 uur trok een automobilist de aandacht van agenten die op dat moment bij een steekpartij stonden. Een automobilist kwam al slippend over het Marconiplein aangescheurd. Agenten besloten om de achtervolging in te zetten en hielden op de Vierhavensstraat alle drie de inzittenden aan.

De oorzaak was snel duidelijk, want er waren in de auto duidelijk grote zwarte lachgasballonnen te zien. Terwijl de auto wegreed raakte de bestuurder tijdens het gas geven nogmaals de macht tot drie keer toe over het stuur kwijt. De auto begon wederom te slippen en waren rookwolken te zien. De achtervolgende politiebus was er snel bij en stopte bij de inmiddels geslipte auto op de Vierhavenesstraat.

- Advertisement -

De bestuurder was inmiddels uit het voertuig gevlucht om te proberen te ontkomen aan zijn aanhouding. Een omstanders had de jongen echter zien uitstappen en heeft een getuigenverklaring afgelegd. De andere twee inzittenden, ook twee mannen, werden eveneens aangehouden. In de auto werden twee cilinders met lachgas aangetroffen, en één van hen was ook in het bezit van harddrugs.

De twee mannen zijn aangehouden voor bezit van lachgas, dat tegenwoordig onder de opiumwet valt. Ook voor het bezit van drugs is één van hen aangehouden. De bestuurder is aangehouden voor rijden onder invloed van lachgas en het bezit van lachgas. Op het bureau wordt uitgezocht wie de eigenaar is van de flessen, de auto is in beslag genomen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere gewonden na aanrijding op kruispunt Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Zondagmiddag 19 mei rond 18.25 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Meyenhage in Rotterdam. Een...

Persoon gewond na ongeluk op de A15 Charlois

Rotterdam - Zondagavond even na 18:00 heeft er een ongeluk plaatsgevonden op de snelweg A15 in de richting...

Bewoners en brandweerman gewond bij woningbrand aan Eemstein in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van zaterdag op zondag zijn drie personen, waaronder een brandweerman, gewond geraakt bij...

Café Ons Stekkie Herenwaard Rotterdam doorzeefd met kogels, wie weet meer?

Rotterdam - Vrijdag, net na middernacht, is er geschoten op een café aan de Herenwaard in IJsselmonde. De...