Brandende bestelbus houdt buurt wakker op Lange Hilleweg in Rotterdam-Feijenoord

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Rond 04:00 uur vanmorgen werden buurtbewoners opgeschrikt door het luid toeteren van een brandende bestelbus aan de Lange Hilleweg in Rotterdam-Feijenoord. Een buurtbewoner die de uitslaande vlammen zag, belde direct de brandweer. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele voorkant van de bus al in lichterlaaie.

Om de brand te kunnen blussen, moest de brandweer de achterkant van de bus openbreken. Tot hun verrassing bleek de bus vol te liggen met pakketjes en wc-papier, die deels uit de bus gehaald moesten worden om bij de brand te kunnen komen. Uiteindelijk wist de brandweer de brand onder controle te krijgen en te blussen.

- Advertisement -

De voorkant van de bestelbus is volledig uitgebrand. De hitte van het vuur heeft de voorkant van het voertuig zwart geblakerd en sommige delen van de bus zijn gesmolten. Draden steken uit het stuur, de voorruit is gesprongen, en van de bekleding van de stoelen is niets meer over.

Door het aanhoudende getoeter van de bestelbus werden meerdere buurtbewoners wakker. Volgens omstanders kwamen enkele personen naar buiten om te kijken, en hingen meerdere mensen uit hun ramen om de brand te bekijken.

Een buurtbewoner meldde dat vlak na het uitbreken van de brand een persoon de plaats verliet. De politie heeft inmiddels camerabeelden uit de omgeving opgevraagd en is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Getuigen worden verzocht zich te melden om de politie te helpen bij het onderzoek.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Zwaargewonde na schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Auto in brandgestoken bij het Kralingsebos Rotterdam

Rotterdam- Donderdagavond 25 juli rond 23:55 is er een auto in vlammen opgegaan aan het Langepad in Rotterdam. De...

Man aangehouden na plunderen bankrekening en diefstal sierraden van 76-jarige vrouw

Agenten hebben dinsdag 23 juli, na een mooie samenwerking met de ING Bank, agenten uit Den Haag en...

Veel olie ontsnapt na lekkage, meerdere zwanen besmeurd met olie Torontostraat Botlek Rotterdam

Botlek Rotterdam - Woensdagochtend 24 juli rond 6.30 uur is er een grote stookolie lekkage ontstaan aan de...