Brandweer uren bezig met “vreemd” luchtje in riool Ridderkerk

Date:

Deel bericht:

Ridderkerk – In de omgeving van de Kerkweg in Ridderkerk is opnieuw melding gemaakt van stankoverlast. Eerder deze week waren er ook al klachten over een vreemde geur, waarna het riool is doorgespoeld. Ondanks deze maatregel blijft de stank aanhouden, wat aanleiding gaf tot verder onderzoek.

Het vermoeden bestaat dat er ergens in het riool iets is geloosd, wat de aanhoudende geurhinder veroorzaakt. Om de situatie goed in kaart te brengen en de oorzaak van de klachten te achterhalen, is de brandweer ter plaatse gegaan en heeft opgeschaald naar Grip 1. Deze opschaling geeft aan dat er een gecoördineerde aanpak nodig was om het incident onder controle te krijgen.

- Advertisement -

Inmiddels is het incident onder controle en zijn er maatregelen genomen om verdere overlast te voorkomen. Het onderzoek naar de exacte oorzaak van de stankklachten loopt nog. De gemeente en de hulpdiensten blijven nauw samenwerken om een definitieve oplossing te vinden en de situatie te monitoren.

Bewoners die nog hinder ondervinden of aanvullende informatie hebben, wordt gevraagd contact op te nemen met de gemeente Ridderkerk.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...