Poging tot Overval op Bedrijfspand in Rotterdam-Overschie

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdagavond rond 17:15 uur heeft een groep van vier of vijf mannen geprobeerd een bedrijfspand aan de Ludolf de Jonghstraat in Rotterdam-Overschie te overvallen. De mannen, die mogelijk gewapend waren en in het zwart gekleed met bivakmutsen, stormden het pand binnen.

Het bedrijf handelt volgens de politie in sfeerhaarden. Het is niet bekend of er op het moment van de overval medewerkers aanwezig waren. Om nog onduidelijke redenen verlieten de overvallers het pand zonder buit.

- Advertisement -

De politie is direct een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Tot op heden zijn er nog geen aanhoudingen verricht.  Voor tips en informatie kunnen getuigen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachte vrouw (45) van drugslab in snackbar Rotterdam weer op vrije voeten

Rotterdam - De politie heeft de vrouw van 45 jaar die afgelopen weekend werd aangehouden in het onderzoek...

Vliegtuigje komt naast de landingsbaan terecht Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam - Woensdagmiddag 19 juni is er een klein vliegtuigje van de landingsbaan geraakt tijdens, dit gebeurde terwijl...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....

Politie zoekt getuigen van steekpartij Spruytstraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdag- op zondagnacht rond 01.30 uur troffen agenten een gewonde man aan in een woning aan...