Politie-inzet na vuurwapenmelding Lenteakker Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Zondagmiddag 19 mei rond 17.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden aan de Lenteakker in Spijkenisse.

Vanmiddag rond 5 uur is er een melding bij de politie binnengekomen. Meerdere mensen zouden een vuurwapen hebben gezien en er zou ook mogelijk zijn geschoten.

- Advertisement -

Bij aankomst van de eerste politie-eenheden zijn alle aanwezige jongere op het plein van winkelcentrum De Akkers gefouilleerd, hierbij zijn geen vuurwapens aangetroffen en mochten de jongeren hun weg vervolgen. Na getuigen verklaringen wist de politie een plaats delict te maken waar de verdachte heeft geschoten.

De politie heeft een afzetting gemaakt en doet onderzoek. In het plaats delict is een telefoon gevonden welke op een vensterbank lag. Deze heeft de politie veiliggesteld. De batterij was bijna leeg dus moest er met spoed een powerbank worden gevonden.

Uiteindelijk werd de telefoon van stroom voorzien door een startbooster voor een auto. De forensische opsporing heeft bewijsmateriaal veiliggesteld. De telefoon zal nader worden onderzocht. Er is vooralsnog geen verdachte aangehouden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw een autobrand in Spijkenisse Andries van Bronckhorstlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanavond is er brand ontstaan bij een auto aan de Andries van Bronckhorstlaan op een parkeerplaats...

Voertuig uitgebrand na horen van harde knal, tweede auto zwaarbeschadigd Lavasdonk Spijkenisse

Spijkenisse - Zaterdagnacht 15 juni rond 1.30 uur is er brand uitgebroken in een geparkeerde auto aan de...

Korte politie achtervolging na diefstal scooter Groenewoud Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond heeft er een scooterdiefstal plaatsgevonden in de wijk Groenewoud in Spijkenisse. Na de diefstal volgde er...

Onderzoek na melding van schietpartij Kikkerveen Spijkenisse

Spijkenisse - Dinsdagavond 11 juni heeft er rond 23:28 uur een schietpartij plaatsgevonden aan de Kikkerveen in Spijkenisse. Volgens...