Motorrijder (36) overleden bij ongeluk Industrieweg Middelharnis

Date:

Deel bericht:

Middelharnis – Een 36-jarige motorrijder uit Oude-Tonge is maandagmiddag overleden na een aanrijding met een auto. De aanrijding vond rond vier uur plaats op de kruising van de Industrieweg en de Edison in Middelharnis. De verkeerspolitie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Volgens standaardprocedure is de 19-jarige bestuurder van de auto aangehouden in het belang van nader onderzoek.

De motor en de auto reden maandag 20 mei beiden over de Industrieweg in Middelharnis in tegengestelde richting. Ter hoogte van de Edison kwamen zij met elkaar in aanrijding. Hulpdiensten startten een reanimatie voor de motorrijder, maar dit heeft helaas niet mogen baten.

- Advertisement -

De verkeerspolitie is direct een onderzoek gestart naar de aanleiding van het ongeluk. Dat onderzoek wordt voortgezet. Volgens standaardprocedure is de bestuurder van de auto, een 19-jarige man uit Sommelsdijk, aangehouden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt verdachte aan na twee overvallen in Middelharnis

Middelharnis - De politie heeft een verdachte aangehouden van twee overvallen die kort na elkaar gepleegd werden in...

Achtervolging met inbrekers vanuit Middelharnis eindigt in frontale botsing in Heinenoord

Middelharnis, Heinenoord - Vier verdachten van een inbraak haalden woensdag halsbrekende toeren uit met hun vluchtauto nadat op...

Man (74) overlijdt na noodlottig ongeluk Oost Havendijk Dirksland

Dirksland - Op de Oost Havendijk in Dirksland is dinsdagmiddag rond 13.30 uur om het leven gekomen na...

Maaltijdbezorger zwaargewond na ernstig ongeluk Oudelandsedijk Middelharnis

Middelharnis - Bij een ernstig ongeluk op de Oudelandsedijk in Middelharnis is vrijdagavond rond 18.00 uur een maaltijdbezorger...