Brandstichting op balkon in Rotterdam-Charlois, politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Dinsdag 21 mei is in de vroege ochtend brandgesticht op het balkon van een woning aan het Stellendamhof in Rotterdam-Charlois. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

De brand brak uit tussen 5.50 uur en 6.00 uur aan de achterzijde van een woning op de eerste verdieping van een galerijflat. Het vermoeden is dat de brand is veroorzaakt door een brandend voorwerp dat op het balkon werd gegooid. Dankzij snel ingrijpen van de brandweer kon de brand worden geblust voordat deze oversloeg naar de woning of bovenliggende balkons. Hierdoor bleef de schade beperkt en vielen er gelukkig geen slachtoffers.

- Advertisement -

De politie heeft sporen veiliggesteld en een buurtonderzoek uitgevoerd. Voor het verdere onderzoek is de politie op zoek naar getuigen en/of mensen met informatie. Heeft u dinsdagochtend tussen 5.30 uur en 6.00 uur iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van het Stellendamhof? Of heeft u andere informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u ook bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachte vrouw (45) van drugslab in snackbar Rotterdam weer op vrije voeten

Rotterdam - De politie heeft de vrouw van 45 jaar die afgelopen weekend werd aangehouden in het onderzoek...

Vliegtuigje komt naast de landingsbaan terecht Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam - Woensdagmiddag 19 juni is er een klein vliegtuigje van de landingsbaan geraakt tijdens, dit gebeurde terwijl...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....

Politie zoekt getuigen van steekpartij Spruytstraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdag- op zondagnacht rond 01.30 uur troffen agenten een gewonde man aan in een woning aan...