Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding in Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht  – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie rond 02:20 uur een waarschuwingsschot gelost aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht. Een 34-jarige man werd daar aangehouden nadat hij eerder mogelijk een vuurwapen had vertoond aan de Korte Kalkhaven. Bij nader inzien bleek het te gaan om een aansteker.

De politie meldde dat de aansteker niet van een echt wapen te onderscheiden was. Tijdens de aanhouding gaf de man geen gehoor aan de aanwijzingen van de agenten, wat hen dwong een waarschuwingsschot te lossen om de situatie onder controle te krijgen.

- Advertisement -

De 34-jarige man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Er zijn geen gewonden gevallen bij het incident. De politie onderzoekt de zaak verder om de exacte omstandigheden te achterhalen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het...

Verdachte aangehouden voor steekpartij op Van Baerleplantsoen in Dordrecht

Dordrecht - De politie heeft een verdachte aangehouden voor een steekpartij op maandagmiddag 27 mei op het Van...

Man neergestoken op Van Baertleplantsoen in Dordrecht, dader nog voortvluchtig

Dordrecht - Maandag 27 mei is een man gewond geraakt bij een steekpartij op het Van Baerleplantsoen in...

Verdachten schietpartij Dordrecht nog altijd vast

Dordrecht - Op het Stationsplein in Dordrecht heeft op 9 april een schietpartij plaatsgevonden. Niemand raakte gewond. Agenten...