Twee doden na verkeersongeluk in Waalre

Date:

Deel bericht:

Waalre – Twee mensen zijn in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gekomen door een verkeersongeval op de N2 ter hoogte van Waalre. Een auto met twee inzittenden raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en belandde in een vijver in de buurt van de High Tech Campus in Eindhoven, zo meldt de politie.

Rond 03.00 uur ontving de politie een melding van een voorbijganger die het ongeval had zien gebeuren. Hulpdiensten kwamen snel ter plaatse, maar konden niet voorkomen dat beide inzittenden omkwamen.

- Advertisement -

De politie is bezig met een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en probeert de identiteit van de slachtoffers vast te stellen. Mogelijk wordt later op zondag meer informatie hierover vrijgegeven.

Duikers hebben de vijver doorzocht op mogelijke andere slachtoffers, maar niemand anders werd aangetroffen. De N2 werd tijdelijk afgesloten voor het onderzoek, maar is inmiddels weer vrijgegeven.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt ruim 200 km/u over snelweg

Regio - Op de snelweg A16 heeft de politie het rijbewijs van een Franse bestuurder ingenomen. Hij reed...

Mogelijk gewapende man dringt basisschool binnen in Oisterwijk

Oisterwijk - In Oisterwijk (Noord-Brabant) is dinsdagochtend 14 november een mogelijk gewapende man een basisschool binnengedrongen. De kinderen...

Vier uithalers opgepakt, één zwaargewonde

Ritthem - Agenten hebben in samenwerking met de Douane en Koninklijke Marechaussee in de nacht van dinsdag 7...

Vrouw (27) overleden na ongeluk met vrachtwagen Biezenmortel

Oisterwijk - Een 27-jarige vrouw is afgelopen nacht om het leven gekomen in Biezenmortel (Gemeente Oisterwijk). De vrouw...