Auto in sloot na vermoedelijke straatrace, inzittende komt om het leven Middelweg Vierpolders

Date:

Deel bericht:

Vierpolders – Een persoon is maandagavond om het leven gekomen nadat de auto waar deze persoon in aanwezig was op de Middelweg in Vierpolders van de weg raakte en vervolgens in een sloot in brand is gevlogen. Het voertuig was kort daarvoor mogelijk betrokken geweest bij een straatrace.

De brandweer werd om 22.06 uur gealarmeerd voor een ernstig ongeluk. Vrijwel meteen al was duidelijk dat de auto, een elektrisch voertuig in brand was gevlogen na de crash. De brandweer liet veel mankracht en materiaal ter plaatse komen om de brand te blussen. Omstanders waren hier inmiddels al mee begonnen, maar kregen het brandende voertuig niet uit.

- Advertisement -

De auto brandde vervolgens in zijn geheel uit. Tijdens het blussen werd ook het slachtoffer aangetroffen. Deze was inmiddels overleden, het is niet bekend of deze persoon achter het stuur heeft gezeten. Na het ongeval zou een ander voertuig op de vlucht zijn geslagen.

De brandweer heeft zijn handen vol gehad om de brand te blussen. Door het ongeval was het accupakket ook gaan branden van de auto. Deze is moeilijk uit te krijgen, ook zat het slachtoffer omstreeks middernacht nog steeds in de auto. De brandweer is een flinke tijd bezig geweest om het stoffelijk overschot eruit te krijgen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw een autobrand in Spijkenisse Andries van Bronckhorstlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanavond is er brand ontstaan bij een auto aan de Andries van Bronckhorstlaan op een parkeerplaats...

Surfer (51) overleden aangetroffen na zoekactie Grevelingenmeer Bruinisse

Zeeland / Goeree - Overflakkee - Zaterdagavond 15 juni is het stoffelijk overschot aangetroffen van de vermiste 51-...

Brand in appartement op 48e verdieping Zalmhaventoren Rotterdam

Rotterdam - In een appartement van de Zalmhaventoren in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed. De...

Kogelgaten aangetroffen in ruiten van woning Port-Saidstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Port-Saidstraat in Rotterdam is zaterdagochtend rond 11.45 uur een woning beschoten. In twee ramen...