Opnieuw felle brand in sloopwoningen Wielewaal Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op donderdagavond brak er brand uit in een aantal sloopwoningen aan de Minkestraat in Rotterdam – Wielewaal. De melding van de brand kwam om 19:54 uur binnen bij de meldkamer. De brandweer rukte direct uit met twee tankautospuiten, één redvoertuig en één snelle interventievoertuig.

Bij aankomst trof de brandweer een flinke rookontwikkeling aan. In de woningen bleek daadwerkelijk brand te woeden. Beide tankautospuiten werden ingezet. Er wordt rekening gehouden met de mogelijke aanwezigheid van asbest in de sloopwoningen.

- Advertisement -

Er is niemand gewond geraakt. De brand werd snel onder controle gebracht, maar de aanwezigheid van asbest wordt nog onderzocht om verdere gezondheidsrisico’s uit te sluiten. De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar brandstichting zoals inmiddels vaker heeft plaatsgevonden in de woningen wordt niet uitgesloten. Er zijn ook twee gestolen scooters uit de woningen gehaald.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man raakt zwaargewond na steekpartij Mauritsstraat Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van dinsdag 11 juni op woensdag 12 juni heeft er een steekpartij plaatsgevonden...

Twee auto’s beschadigd na brand, mogelijk brandstichting Beverwaardseweg Rotterdam

Rotterdam - in de nacht van dinsdag 11 juni op woensdag 12 juni zijn er twee voertuigen in...

Man uit Schiedam opgepakt voor openlijke geweldpleging Coolsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft een 30-jarige man uit Schiedam gearresteerd wegens openlijke geweldpleging in Rotterdam-Centrum. Het incident vond...

Containerbrand bij afvalverwerkingsbedrijf in Rotterdam: Tien medewerkers ademen teveel rook in

Rotterdam - Bij een containerbrand bij een afvalverwerkingsbedrijf aan de Benno Premselastraat in Rotterdam hebben zeker tien medewerkers teveel...