Overleden persoon aangetroffen in bos Ravense Hout, Hellevoetsluis

Date:

Deel bericht:

Hellevoetsluis – In het bos Ravense Hout in Hellevoetsluis is donderdag een overleden persoon aangetroffen. Direct na de ontdekking waren er meerdere politieauto’s aanwezig op de locatie. Later op de dag werd een 20-jarige man uit Hellevoetsluis in de buurt aangehouden. Zijn mogelijke betrokkenheid bij het incident wordt momenteel onderzocht.

Ooggetuigen meldden dat er zeker vijftien politiebusjes rondom het bos stonden. De politie kreeg eerder die dag informatie van omstanders dat er iemand was weggelopen van de plek waar het lichaam werd gevonden. Agenten startten onmiddellijk een onderzoek en doorzochten het bos met politiehonden.

- Advertisement -

De politie heeft het gebied afgezet en roept getuigen op om zich te melden als zij iets verdachts hebben gezien of gehoord. Mogelijk zouden er schoten zijn gehoord, maar dit kan niet worden bevestigd.

De identiteit van de overleden persoon is nog niet bekendgemaakt. Het onderzoek naar de exacte toedracht van het overlijden is in volle gang. De politie vraagt iedereen die mogelijk relevante informatie heeft om contact op te nemen. 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder zwaargewond na ongeval met auto op kruising Kanaaldijk Westzijde Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Een motorrijder is vanmorgen rond 10:15 zwaargewond geraakt bij een ongeval op de kruising met de...

Vrachtwagen gekanteld; bestuurder gewond op N57 Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Woensdagochtend 21 augustus rond 11.01 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Op de N57 ter hoogte...

Motorrijder gereanimeerd na val en in zorgwekkende toestand afgevoerd naar ziekenhuis Amnesty Internationallaan Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Iets voor 7 uur vanavond is er een motorrijder onderuit gegaan op de rotonde van de...

Vrouw (84) slaat buurvrouw (82) met bijl op hoofd in Hellevoetsluis

Een 82-jarige vrouw uit Hellevoetsluis is vanmorgen door haar buurvrouw met een bijl op haar hoofd geslagen. Zij...