Overleden persoon aangetroffen in bos Ravense Hout, Hellevoetsluis

Date:

Deel bericht:

Hellevoetsluis – In het bos Ravense Hout in Hellevoetsluis is donderdag een overleden persoon aangetroffen. Direct na de ontdekking waren er meerdere politieauto’s aanwezig op de locatie. Later op de dag werd een 20-jarige man uit Hellevoetsluis in de buurt aangehouden. Zijn mogelijke betrokkenheid bij het incident wordt momenteel onderzocht.

Ooggetuigen meldden dat er zeker vijftien politiebusjes rondom het bos stonden. De politie kreeg eerder die dag informatie van omstanders dat er iemand was weggelopen van de plek waar het lichaam werd gevonden. Agenten startten onmiddellijk een onderzoek en doorzochten het bos met politiehonden.

- Advertisement -

De politie heeft het gebied afgezet en roept getuigen op om zich te melden als zij iets verdachts hebben gezien of gehoord. Mogelijk zouden er schoten zijn gehoord, maar dit kan niet worden bevestigd.

De identiteit van de overleden persoon is nog niet bekendgemaakt. Het onderzoek naar de exacte toedracht van het overlijden is in volle gang. De politie vraagt iedereen die mogelijk relevante informatie heeft om contact op te nemen. 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Groot onderzoek in het bos Ravense Hout in Hellevoetsluis gestart

Hellevoetsluis - In het bos de Ravense Hout is het politieonderzoek in volle gang na aanleiding van de...

Gevonden overleden vrouw in Hellevoetsluis ‘door misdrijf om het leven gekomen’

Hellevoetsluis, Brielle - De overleden vrouw die donderdag 30 mei in het Ravenhoutsebos in Hellevoetsluis werd aangetroffen, is...

Update – overleden vrouw (59) aangetroffen in Ravenhoutsebos Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - De politie heeft vrijdagochtend 31 mei bekend gemaakt dat het stoffelijkoverschot dat gister is aangetroffen in...

Uitslaande brand verwoest woning Voornsestraat Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Een uitslaande brand heeft donderdagmorgen in de Voornsestraat in Hellevoetsluis een woning grotendeels verwoest. De brand...