Politie ontdekt drugsgerelateerde middelen na melding van acetonlucht De Quackstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam- De politie heeft gisteren een grootschalige drugsoperatie uitgevoerd na een melding van een sterke acetonlucht bij een woning. De situatie werd onmiddellijk bevroren door de politie, samen met de hondengeleider en het Team Parate Eenheid (TPE), in afwachting van het Arrestatieteam (AT).

Terwijl de politie de woning afzette, reed een voertuig weg vanaf de locatie. Dit voertuig werd enkele minuten later door de politie aangetroffen en doorzocht. In de auto werden meerdere zakken met wit en bruin poeder gevonden, waarna de bestuurder werd aangehouden. Kort daarna liep een tweede persoon het pand uit, die eveneens werd aangehouden.

- Advertisement -

Bij aankomst van het AT gingen zij samen met het TPE de woning binnen. Hoewel er geen personen meer in de woning aanwezig waren, stuitten zij op een grote hoeveelheid drugsgerelateerde middelen.

De brandweer controleerde de woning op giftige stoffen, waarna de collega’s van @forensischeopsporing en het Landelijk Forensisch Onderzoeksteam (LFO) de woning konden betreden voor verder onderzoek. Het onderzoek is momenteel nog in volle gang.

De politie benadrukt het belang van meldingen van verdachte situaties door burgers. Het tijdig melden van verdachte geuren, geluiden of activiteiten kan bijdragen aan de veiligheid in de wijk en het bestrijden van drugscriminaliteit. Heeft u iets verdachts opgemerkt? Meld het dan, dit kan ook anoniem via @meldmisdaadanoniem.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vrouw (28) overleden in woning Dumasstraat Rotterdam, man (38) aangehouden

Rotterdam - Een vrouw is afgelopen nacht rond 03.40 uur overleden aangetroffen in een woning aan de Dumasstraat...

Brandweer rukt uit voor vreemde lucht in pand aan Eekhoutstraat Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag 3 juli is de brandweer rond 01:47 uur uitgerukt naar de...

Schietincident aan de Korhaanstraat in Rotterdam-Zuid: Politie zoekt getuigen

Rotterdam - Meerdere mensen hebben zaterdagavond de politie gebeld na het horen van schoten aan de Korhaanstraat op...

Twee auto’s schieten op elkaar in woonwijk Rotterdam Charlois

Rotterdam - Op Zaterdagavond 29 juni omstreeks 21:22 uur werden bewoners aan de Korhaanstraat in de Rotterdamse wijk...